Actie van de week Lees meer
Laatste bestelling: 4 minuten geleden

LS-Ring LED 411A Complete set + Tas - super licht

LS Led lamp voor portretfotografie
Alle afbeeldingen (9)
  • Op voorraad
  • Artikelnr: 320104111
  • Merk: LS LED
Beschrijving

Beschrijving:

LS-Ring LED met een lichte behuizing en een stevige handgreep. De Ring-LED wordt geleverd met twee accu's maar kan gebruikt worden met de meegeleverde netvoedingsadapter (de kabel is 5 meter lang). Dankzij de accu's kan de lamp uitstekend op locatie worden ingezet. De lamp kan ongeveer 2½ uur branden wanneer beide accu's geheel opgeladen zijn.

De Ring-LED is een daglicht versie van 5600K en heeft een traploos instelbare lichtsterkte van 10 tot 100%. De binnenring heeft een opening van 12cm, waardoor hij geschikt is voor vele lenzen. De sterke metalen camerahouder heeft een soepel lopende brug met schaalverdeling voor de juiste afstandsinstelling en kan in hoogte ingesteld worden, zodat hij geschikt is voor de meest gangbare camera's. Onderin de camerahouder zit schroefdraad voor aansluiting op een camerastatief.

De 411 LEDS zorgen voor een schitterende egale uitlichting, ideaal voor macrofotografie, portretfotografie, kinderfotografie en bruiloften. Voor de LED lampjes zit een diffuus filter die met magneetjes bevestigd wordt. Het geheel is zeer licht, waardoor de Ring-LED zeer handzaam is.

Leveromvang:

  • 1x LS Ring-LED
  • 1x Camerahouder
  • AC trafo + netdapter kabel 5 meter
  • 2x Accu NP-F750
  • 1x Acculader voor 2 accu's

 

Let op; als u de lamp op de netvoeding wilt laten branden, dan uitsluitend de meegeleverde kabel met de trafo gebruiken. (niet de lader adapter voor de accu's)

Terug naar boven
Productvideo

Terug naar boven
Technische specificaties
Kleurkwaliteit
De kleurkwaliteit wordt uitgedrukt door de kleurweergave-index Ra.Ra is een aanduiding van de manier waarop men de natuurlijke kleuren waarneemt die door een lichtbron worden verlicht. Ra-waarde ligt tussen 0 en 100. De kleur wordt als 'deluxe' beoordeeld als de Ra waarde boven 80 ligt.
Kleurkwaliteit:
RA>85
Voeding verlichting
Verlichting maakt gebruikt van lichtnetvoeding, accu of beiden. Ook is de voeding via batterijen vaak mogelijk
Voeding verlichting:
Lichtnet, Accu
Kleurtemperatuur
De kleurtemperatuur van een lichtbron voor wit licht is gedefinieerd als de temperatuur van een hypothetisch zwart lichaam waarvan het uitgestraalde licht dezelfde kleurindruk geeft als de lichtbron. De kleurtemperatuur wordt meestal uitgedrukt in kelvin (K).
Kleurtemperatuur:
5600 K
Levensduur lampen
Het aantal uur dat de lampen gemiddeld meegaat.
Levensduur lampen:
50.000 uur
Reviews (0)
Schrijf een artikelbeoordeling
Rating:  Slecht Goed
Voer onderstaande code in: Send review