Actie van de week Lees meer
Laatste bestelling: 12 minuten geleden

LED Cameraverlichting

Quick View
Falcon Eyes Smartphone Selfie LED Lamp MDV-4806
Falcon Eyes Smartphone Selfie LED Lamp MDV-4806

De Falcon Eyes Smartphone Selfie LED Lamp MDV-4806 is een mini LED lamp ontworpen voor smartphones en action cams maar kan ook gebruikt worden op uw normale DSLR camera. Deze LED lamp is ideaal voor het maken van opnames in het donker, zowel voor het maken van foto's als voor het opnemen van video's.

Specificaties:
Deze Lamp is voorzien van SMD LED's die zorgen voor een verdelingshoek van 120° en wordt geleverd met 4 verschillende adapters waardoor deze op elke smartphone of camera te monteren is. De lamp heeft 3 verschillende modes van verlichten: 100%, 50% en knipperend. De MDV 4806 heeft een CRI waarde van 95 en de kleur temperatuur is aan te passen van 5500K naar 3200K door het oranje filter op de lamp te plaatsen. De gëintegreerde accu is op te laden in 120 minuten en de levensduur van de LED's is 50.000 uur.

Levering:

 • 1 X MDV-4806
 • 1 x Oranje kleur filter
 • 1 x 1/4'' Hotshoe adapter
 • 2 x Smartphone adapter
 • 1 x Zuignap adapter
 • 1 x USB Oplaadkabel

Aantal LED's:           48
Vermogen:               2W
Instelbaarheid:         Aan/uit
Afmetingen:              68 x 43 x 15mm
Gewicht:                   31g
Batterijduur:              60 min
Stroomvoorziening:  Ingebouwde accu
Kleurtemperatuur:     5500K
 

Meer productinformatie
Quick View
Sevenoak LED Video Lamp SK-PL30
Sevenoak LED Video Lamp SK-PL30

De Sevenoak  SK-PL30 is een handzame mini LED lamp welke u eenvoudig op de hotshoe van uw camera kunt bevestigen. De lamp is in drie verschillende sterktes in te stellen, door middel van de schakelaar aan de zijkant. Met behulp van de meegeleverde kabel laadt u de lamp eenvoudig op via een USB poort. De lamp beschikt over 30 LEDs, 15 LEDs van 5500K en 15 LEDs van 3200K wat een gemiddelde geeft van 4350K. Afhankelijk van de ingestelde sterkte gaat de lamp zo'n 1,5 tot 5 uur mee.

Toepassing Sevenoak SK-PL30

U kunt de Sevenoak SK-PL30 gebruiken in combinatie met een DSLR camera, action cam of smartphone. Bijvoorbeeld wanneer u snel wat extra licht nodig hebt. Met behulp van de coldshoe adapter plaatst u de lamp gemakkelijk op de desgewenste houder. U hebt door de schakelaar aan de zijkant de mogelijkheid om de lamp in drie verschillende standen te zetten, zo beschikt u altijd over het juiste licht. Voor uw smartphone hebt u de optionele accessoire Sevenoak SK-PSC1 nodig. Hiermee heeft u meteen een grip met stabiele houding. Verder beschikt de coldshoe adapter onderaan over een 1/4* female schroefdraad waardoor u hem dus aan diverse producten kunt bevestigen zolang deze zijn voorzien van een 1/4* male schroefdraad.

 

Levering:

 • 1x Sevenoak LED Video Lamp SK-PL30
 • 1x USB oplaadkabel
 • 1x Handleiding
 • 1x Kleurenverpakking


Type:                          LED lamp op accu
Aantal LED's:             30
Vermogen:                  1W
Afmetingen:                8 x 5 x 1,1 cm
Gewicht:                     40 gr
Batterijduur:                max. 5 uur
Stroomvoorziening:    ingebouwde accu

Meer productinformatie
Omschrijving Merk Art. Nr. Prijs incl. BTW Aantal Bestellen
Falcon Eyes Smartphone Selfie LED Lamp MDV-4806
290599 € 23,95 Bestellen
Sevenoak LED Video Lamp SK-PL30
350135 € 24,95 Bestellen
LedGo LG-B150 LED Cameralamp
LG-B150 € 79,95 € 69,95 Bestellen
Quick View
Falcon Eyes RGB LED Lamp PockeLite F7 Mini
Falcon Eyes RGB LED Lamp PockeLite F7 Mini

Deze set bestaat uit een Falcon Eyes F7 PockeLite Mini met accu, diffuser en grid.

De Falcon Eyes RGB LED Lamp PockeLite F7 mini is een compacte, multifunctionele LED-oplossing waarmee u in alle opzichten zelf het perfecte licht kunt bepalen. De LED-lamp is zowel in kleursamenstelling, kleurtemperatuur als intensiteit instelbaar. Bovendien beschikt de RGB-lamp over een interne accu en ingebouwde magneet, waarmee u de lamp snel en eenvoudig aan metalen ondergronden - bijvoorbeeld pilaren - kunt bevestigen. Dit maakt de PockeLite dé handige, draagbare oplossing om te gebruiken in uw studio of op uw camera!

De lamp is voorzien van 60 kleine LED-lampjes, die gezamenlijk een vermogen van 5 Watt leveren. De lichtopbrengst van 1.900 lux (op 0,3 meter) biedt in iedere situatie meer dan voldoende licht. Daarbij kunt u vanwege de hoge CRI-waarde van 96 altijd rekenen op natuurlijke kleuren. De kleurtemperatuur kunt u zelf instellen van 2500K (warm wit licht) tot 5600K (daglicht) en 9000K (helder blauw licht), en alles dat daar tussenin ligt. Bovendien kunt u het vermogen van de lamp ook zelf bepalen. Wilt u de kleursamenstelling net iets anders hebben? Geen probleem! De Falcon Eyes-lamp beschikt over een RGB-modus, waarmee u de kleuren zelf kunt mengen tot de gewenste kleur. De F7 beschikt tevens over voorgeprogammeerde instellingen met gel-filters van Rosco en Lee.

Andere interessante functionaliteiten zijn de 20 speciale lichteffecten die u kunt gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan zwaailichten, bliksem of gekleurd flitslicht. Deze effecten zijn in het interne geheugen opgenomen, hebben allen een eigen nummer en zijn daarmee gemakkelijk te selecteren. De verschillende instellingen worden weergegeven op de overzichtelijke OLED display op de bovenzijde.

Toepassing Falcon Eyes RGB LED Lamp PockeLite F7 mini

Om de lamp te gebruiken dient u deze eerst op te laden middels de meegeleverde USB-C-laadkabel. Mits volledig opgeladen heeft de interne li-ion batterij een gebruiksduur van circa 100 minuten (gemeten bij continu gebruik op volledig vermogen). Middels de 1/4" female schroefdraad kunt u de RBG-lamp aansluiten op ieder gangbaar statief. Via de kantelbare cold-shoe adapter kunt u de F7 mini ook op uw camera bevestigen. Tenslotte kunt u de lamp ook aan metalen ondergronden vastmaken, vanwege de interne magnetische strip. Wanneer u het licht wilt verzachten of juist meer wilt sturen, kunt u de meegeleverde honingraat en difusser gebruiken.

Besturing via smartphone-app
U kunt alle functies van de PockeLite F7 Fold mini bedienen middels de smartphone-app. De communicatie werkt op basis van Bluetooth 5.0. De app is verkrijgbaar voor iPhone en Android.

Bedieningsmodi PockeLite F7 mini

 • • CCT-modus: helderheid en kleurtemperatuur (2.500K-9.000K)
 • • RGB-modus: elke kleur zelf samenstellen
 • • HSI-modus: kleurtint, verzadiging en intensiteit (0 tot 100%)
 • • Filter-modus: 20 Rosco-filters en 20 Lee-filters
 • • Thema-modus: 20 keuzes, o.a. zwaailichten, bliksem, gekleurd flitslicht, kaarslicht

Levering:

 • 1x Dimbare RGB LED-lamp F7 mini met interne accu
 • 1x USB-C-laadkabel
 • 1x Kantelbare cold-shoe adapter
 • 1x Opbergtasje
 • 1x Handleiding
 • 1x Diffuser voor PockeLite F7 mini
 • 1x Honingraat voor PockeLite F7 mini
 • 1x Verpakking


Aantal LED's:                             60 (24 wit, 24 geel en 12 rgb)
Vermogen:                                  5 Watt
Instelbaarheid:                            Traploos instelbaar
Afmetingen:                                100 x 71 x 18mm
Gewicht:                                     132 gram
Lichtopbrengst (LUX) @ 0,5m:   1900 (op 0,3 meter)
Batterijduur:                                Min. 100 minuten (gemeten bij continu gebruik op vol vermogen)
 

Meer productinformatie
Quick View
Falcon Eyes RGB LED Lamp PockeLite F7 Kit
Falcon Eyes RGB LED Lamp PockeLite F7 Kit

Deze set bestaat uit een Falcon Eyes F7 PockeLite met accu, diffuser en grid.

De Falcon Eyes RGB LED Lamp PockeLite F7 is een compacte, multifunctionele LED-oplossing waarmee u in alle opzichten zelf het perfecte licht kunt bepalen. De LED-lamp is zowel in kleursamenstelling, kleurtemperatuur als intensiteit instelbaar. Bovendien beschikt de RGB-lamp over een interne accu en ingebouwde magneet, waarmee u de lamp snel en eenvoudig aan metalen ondergronden - bijvoorbeeld pilaren - kunt bevestigen. Dit maakt de PockeLite dé handige, draagbare oplossing om te gebruiken in uw studio of op uw camera!

De lamp is voorzien van 96 kleine LED-lampjes, die gezamenlijk een vermogen van 12 Watt leveren. De lichtopbrengst van 4.060 lux (op 0,3 meter) biedt in iedere situatie meer dan voldoende licht. Daarbij kunt u vanwege de hoge CRI-waarde van 97 altijd rekenen op natuurlijke kleuren. De kleurtemperatuur kunt u zelf instellen van 2500K (warm wit licht) tot 5600K (daglicht) en 9000K (helder blauw licht), en alles dat daar tussenin ligt. Bovendien kunt u het vermogen van de lamp ook zelf bepalen. Wilt u de kleursamenstelling net iets anders hebben? Geen probleem! De Falcon Eyes-lamp beschikt over een RGB-modus, waarmee u de kleuren zelf kunt mengen tot de gewenste kleur. De F7 beschikt tevens over voorgeprogammeerde instellingen met gel-filters van Rosco en Lee.

Andere interessante functionaliteiten zijn de 16 speciale lichteffecten die u kunt gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan zwaailichten, bliksem of gekleurd flitslicht. Deze effecten zijn in het interne geheugen opgenomen, hebben allen een eigen nummer en zijn daarmee gemakkelijk te selecteren. De verschillende instellingen worden weergegeven op de overzichtelijke OLED display op de achterzijde.

Toepassing Falcon Eyes RGB LED Lamp PockeLite F7

Om de lamp te gebruiken dient u deze eerst op te laden middels de meegeleverde USB-C-laadkabel. Mits volledig opgeladen heeft de interne li-ion batterij een gebruiksduur van circa één uur (gemeten bij continu gebruik op volledig vermogen). Middels de 1/4" female schroefdraad kunt u de RBG-lamp aansluiten op ieder gangbaar statief. Via de inbegrepen cold-shoe adapter kunt u de F7 ook op uw camera bevestigen. Tenslotte kunt u de lamp ook aan metalen ondergronden vastmaken, vanwege de interne magnetische strip. Wanneer u het licht wilt verzachten of juist meer wilt sturen, kunt u de meegeleverde honingraat en difusser gebruiken.

Bedieningsmodi PockeLite F7

 • • CCT-modus: helderheid en kleurtemperatuur (2.500K-9.000K)
 • • RGB-modus: elke kleur zelf samenstellen
 • • HSI-modus: kleurtint, verzadiging en intensiteit (0 tot 100%)
 • • Filter-modus: 20 Rosco-filters en 20 Lee-filters
 • • Thema-modus: 16 keuzes, o.a. zwaailichten, bliksem, gekleurd flitslicht, kaarslicht


Levering:

 • 1x Dimbare RGB LED-lamp F7 met interne accu
 • 1x USB-C-laadkabel
 • 1x Kantelbare cold-shoe adapter
 • 1x Opbergtasje met klittenband
 • 1x Overzicht met thema-modi
 • 1x Handleiding
 • 1x Diffuser voor PockeLite F7
 • 1x Honingraat voor PockeLite F7
 • 2x Verpakking

Aantal LED's:                           204 (54 wit, 54 geel en 96 rgb)
Instelbaarheid:                         Traploos instelbaar
Afmetingen:                              156 x 80 x 15mm
Gewicht:                                   300 gram
Lichtopbrengst (LUX) @ 0,5m: 4060 (op 0,3 meter)
Batterijduur:                              Min. 1 uur (gemeten bij continu gebruik op vol vermogen)
CRI (Ra):                                   97

Meer productinformatie
Quick View
Falcon Eyes RGB LED Lamp PockeLite F7 Fold
Falcon Eyes RGB LED Lamp PockeLite F7 Fold

Deze set bestaat uit een Falcon Eyes F7 Fold PockeLite met accu, diffuser en grids.

De Falcon Eyes RGB LED Lamp PockeLite F7 Fold is een opvouwbare, multifunctionele led-oplossing waarmee u in alle opzichten zelf het perfecte licht kunt bepalen. De ledlamp is zowel in kleursamenstelling, kleurtemperatuur als intensiteit instelbaar. Bovendien beschikt de rgb-lamp over een interne accu en ingebouwde magneet, waarmee u de lamp snel en eenvoudig aan metalen ondergronden - bijvoorbeeld pilaren - kunt bevestigen. Dit maakt de PockeLite Fold dé handige, draagbare oplossing om te gebruiken in uw studio of op uw camera! Het opvouwbare ontwerp maakt het mogelijk om de PockeLite F7 eenvoudig overal mee naartoe te nemen.

De lamp is voorzien van 192 kleine ledlampjes, die gezamenlijk een vermogen van 24 watt leveren. De lichtopbrengst van 11.200 lux (op 0,3 meter) biedt in iedere situatie meer dan voldoende licht. Daarbij kunt u vanwege de hoge cri-waarde van 97 altijd rekenen op natuurlijke kleuren. De kleurtemperatuur kunt u zelf instellen van 2500K (warm wit licht) tot 5600K (daglicht) en 9000K (helder blauw licht), en alles dat daar tussenin ligt. Bovendien kunt u het vermogen van de lamp ook zelf bepalen. Wilt u de kleursamenstelling net iets anders hebben? Geen probleem! De Falcon Eyes-lamp beschikt over een rgb-modus, waarmee u de kleuren zelf kunt mengen tot de gewenste kleur. De F7 Fold beschikt tevens over voorgeprogammeerde instellingen met gel-filters van Rosco en Lee.

Andere interessante functionaliteiten zijn de 16 speciale lichteffecten die u kunt gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan zwaailichten, bliksem of gekleurd flitslicht. Deze effecten zijn in het interne geheugen opgenomen, hebben allen een eigen nummer en zijn daarmee gemakkelijk te selecteren. De verschillende instellingen worden weergegeven op de overzichtelijke OLED-display op de achterzijde.

Besturing via smartphone-app
U kunt alle functies van de PockeLite F7 Fold bedienen middels de smartphone-app. De communicatie werkt op basis van Bluetooth 5.0. De app is verkrijgbaar voor iPhone en Android.

Toepassing Falcon Eyes PockeLite F7 Fold
Om de lamp te gebruiken dient u deze eerst op te laden middels de meegeleverde usb-c-laadkabel. Mits volledig opgeladen heeft de interne li-ion batterij een gebruiksduur van circa één uur (gemeten bij continu gebruik op volledig vermogen). Middels de 1/4" female schroefdraad kunt u de rgb-lamp aansluiten op ieder gangbaar statief. Via de inbegrepen cold-shoe adapter kunt u de F7 Fold ook op uw camera bevestigen. Tenslotte kunt u de lamp ook aan metalen ondergronden vastmaken, vanwege de interne magnetische strip. Wanneer u het licht wilt verzachten of juist meer wilt sturen, kunt u de meegeleverde honingraat en difusser gebruiken. Beide helften van de F7 Fold hebben hun eigen oled-display en bediening. Indien gewenst kunt u de kleuren en effecten van beide delen dus op een ander modi instellen. Met de meegeleverde diffuser en honingraat kunt u het licht respectiefelijk zachter maken en in een kleinere hoek laten uitstralen.

Bedieningsmodi PockeLite F7 Fold

 • • CCT-modus: helderheid en kleurtemperatuur (2.500K-9.000K)
 • • RGB-modus: elke kleur zelf samenstellen
 • • HSI-modus: kleurtint, verzadiging en intensiteit (0 tot 100%)
 • • Filter-modus: 20 Rosco-filters en 20 Lee-filters
 • • Thema-modus: 16 keuzes, o.a. zwaailichten, bliksem, gekleurd flitslicht, kaarslicht

Levering:

 • 1x Dimbare, vouwbare RGB LED-lamp F7 Fold met interne accu
 • 2x USB-C-laadkabel
 • 1x Kantelbare cold-shoe adapter
 • 1x Statiefadapter
 • 1x Opbergtasje met klittenband
 • 1x Overzicht met thema-modi
 • 1x Diffuser voor PockeLite F7
 • 2x Honingraat voor PockeLite F7
 • 1x Montageset
 • 1x Handleiding
 • 1x Verpakking


Aantal LED's:                               408 (108 wit, 108 geel en 192 rgb
Instelbaarheid:                             Traploos instelbaar
Afmetingen:                                 173 x 160 x 15mm
Gewicht:                                      685 gram
Lichtopbrengst (LUX) @ 0,5m:   11200 (op 0,3 meter)
Batterijduur:                                Min. 1 uur (gemeten bij continu gebruik op vol vermogen)
Kleurtemperatuur:                       2500-9000K
 

Meer productinformatie
Omschrijving Merk Art. Nr. Prijs incl. BTW Aantal Bestellen
Falcon Eyes RGB LED Lamp PockeLite F7 Mini
290739 € 99,95 Bestellen
Falcon Eyes RGB LED Lamp PockeLite F7 Kit
290735 € 174,95 Bestellen
Falcon Eyes RGB LED Lamp PockeLite F7 Fold
290738 € 328,95 Bestellen
Quick View
NanLite LitoLite 5C (w/ battery)
NanLite LitoLite 5C (w/ battery)

With the growing demand for a small, versatile and powerful light, Nanlite built the LitoLite 5C! Designed to be pocket-sized without being limited to functionality. The LitoLite 5C offers unparalleled functionality with professional color fidelity, a whole host of special effects, built-in battery and a range of accessories to fix to its magnetic body!

Powerful and Versatile Pocket-sized LED Light

Pocket-sized design with powerful output up to 7480 lux @0.3m 7500K, compact and bright enough to take anywhere! Supplied with a diffuser to quickly soften light to meet different shooting requirements.

Limitless color
Featuring a CRI of average 95 and a TLCI of average 97, the LitoLite 5C provides professional color fidelity with an extended color temperature range of 2700K-7500K combined with advanced Green/Magenta adjustment in CCT mode, and a choice of over 36000 static light colors in HSI mode, endless possibilities.

15 Built-in Practical Effects
15 built-in practical effects including Hue Loop, CCT Loop, INT Loop, CCT Flash, HUE Flash,CCT Pulse, Hue Pulse, Storm, Police Car, TV, Paparazzi, Candle/Fire, Disco, Bad Bulb, Firework, Explosion and Welding. All designed to enhance your work and save you time creating complex lighting scenarios.

A built-in rechargeable battery allows you to operate the fixture in any location regardless of power availability. The battery offers up to 90 mins run time at maximum brightness and lasts up to 19.5 hours at 10%. A magnetic body and a 1/4″-20 mount located on the base of the 5C provides the flexibility of mounting the fixture almost anywhere.

Support Firmware Update & Bluetooth Remote Control
The USB Type-C port allows for charging and future firmware updates. The LitoLite 5C also has built-in Bluetooth support allowing you to control the fixture remotely via the APP.(Kindly noted that the Bluetooth function will available when using on our new APP that is coming by the end of this year or beginning of next year.)

Optional Accessories Expand the Possibilities
The LitoLite 5C have optional accessories including Cold Shot Mount, Tripod, F550 Battery Grip and Waterproof Bag that expand more possibilities. (Will update the pic of the waterproof bag when available.)

LitoLite 5C Quick Specs:

 • Rated Power: 7W
 • LED Total Power: 5W×2+4W×3
 • Input voltage/current: DC 5V 2A (Optional)   
 • Capacity: 3.7V/2400mAh, 8.88Wh
 • Color Temp: 2700-7500K (G/M adjustment)
 • CRI: Average 95
 • TLCI: Average 97
 • Dimming: 0-100%
 • Product Size: 108×22×60 mm
 • Weight: 0.138kg /0.31lb
 • Control: On board (Bluetooth)
 • Lumen: 2700K-7500K
Meer productinformatie
Quick View
Ledgo LG-E116CII Bi-color ledpad (high output)
Ledgo LG-E116CII Bi-color ledpad (high output)

The E116C bi-colour LED on camera pad light delivers a softer output than traditional on camera units. Ultra soft and ultra thin!

Ultra soft. Ultra Thin.
The E116C bi-colour LED on camera pad light delivers a softer output than traditional on camera units. The padlight is suitable for portrait lighting or a single person interview; it is also ideal for product shots. Thin and lightweight, it’s a great item to include in any kit bag, whether you need a general purpose, dimmable on camera light or a small fill light.

Key Features
WiFi, 2.4G remote and button control
Professional digital display screen to show colour temperature, address code and power level
Bi-colour: from 3200K to 5600K
High CRI: Ra 95
Ultrathin Design

Meer productinformatie
€ 98,00 € 78,95 Bekijk product
Quick View
Falcon Eyes Flexibel Bi-Color LED Paneel RX-8TD incl. Accu en Softbox
Falcon Eyes Flexibel Bi-Color LED Paneel RX-8TD incl. Accu e...

Het Falcon Eyes Flexibel Bi-Color LED Paneel RX-8TD incl. Accu en Softbox is een flexibele mat van 22 x 22 cm die voorzien is van 120 kleine LED lampjes (totaal 18W). Het paneel kunt u in iedere hoek vouwen en kunt u gebruiken op uw camera, alsook op een lampstatief of klittenband-ondergrond.

De RX-8TD is bi-color, wat wil zeggen dat u de kleurtemperatuur van de LED-lamp kunt aanpassen. Deze kunt u traploos instellen van 3000K (warm geel licht) tot 5600K (daglicht). Tevens kunt u de intensiteit van de lamp instellen van 0 tot 100%. Op een halve meter geeft de lamp een lichtopbrengst van 1910 LUX. Bovendien kunt u altijd rekenen op natuurlijke kleuren vanwege de CRI-waarde van 95.

Bij deze set worden standaard een softbox en NPF-accu geleverd. De softbox kunt u gebruiken om het licht te verzachten. Aan de achterzijde van de flexibele mat bevindt zich het bedieningspaneel, waar u tevens de NP-F750 accu op installeert. De lamp beschikt over twee 1/4" schroefdraad-aansluitingen, waarmee u deze op ieder gangbaar lampstatief kunt bevestigen. Tevens is een balhoofd met hotshoe-adapter inbegrepen, zodat u de RX-8TD eenvoudig op uw camera kunt bevestigen.

Toepassing Falcon Eyes Flexibel Bi-Color LED Paneel RX-8TD incl. Accu en Softbox

De RX-8TD is een ideale accessoire voor iedere video- en fotoproductie, waarbij nét dat extra beetje licht gewenst is. De mat is vouwbaar en bi-color, waardoor u de lichthoek als ook de kleurtemperatuur zelf kunt controleren. Zo bepaalt u dus geheel zelf de invalshoek en kunt u een bepaalde sfeer aan de opname toevoegen. De combinatie van het lichte gewicht, de compacte omvang en de multi-inzetbaarheid maakt de RX-8TD een uiterst geschikt hulpmiddel.

Levering:

 • 1x Falcon Eyes Flexibele LED-Mat RX-8TD
 • 1x Softbox RX-8SB
 • 1x Diffuusdoek
 • 1x NP-F750 accu
 • 1x Netstroomkabel (EU type)
 • 1x SP-CHG lader
 • 1x Falcon Eyes MPH-2B Balhoofd (met 1/4" male schroefdraad en hotshoe-adapter)


Type:                                            LED lamp op accu, LED lamp op netstroom
Aantal LED's:                               120
Vermogen:                                    18W
Instelbaarheid:                              Traploos instelbaar
Afmetingen:                                   225 x 220mm | 45mm (dikte incl. bedieningspaneel)
Gewicht:                                        400 gram
Lichtopbrengst (LUX) @ 0,5m:     1910
Lichtopbrengst (LUX) @ 1m:        446
Lichtopbrengst (LUX) @ 2m:        116
Stroomvoorziening:                       Netstroom | 1x NPF-accu (inbegrepen)
Kleurtemperatuur:                         3000K-5600K

Meer productinformatie
Omschrijving Merk Art. Nr. Prijs incl. BTW Aantal Bestellen
NanLite LitoLite 5C (w/ battery)
Nanlite NL-LL5C € 88,95 Bestellen
Ledgo LG-E116CII Bi-color ledpad (high output)
LG-E116CII € 98,00 € 78,95 Bestellen
Falcon Eyes Flexibel Bi-Color LED Paneel RX-8TD incl. Accu en Softbox
2905950 € 124,95 Bestellen
Quick View
StudioKing Macro LED Ringlamp met Flitser RL-130
StudioKing Macro LED Ringlamp met Flitser RL-130

De RL-130 van StudioKing is een universele ringlamp met een vermogen van 5W en een CRI waarde van 90+. Dankzij de meegeleverde adapters bevestigt u de RL-130 eenvoudig aan uw cameralens. Door de knoppen aan de linker- en rechter zijkant van de ringlamp in te drukken, klikt u de ringlamp eenvoudig vast aan de adapterring. De RL-130 heeft een kleurtemperatuur van 4800K. De controller plaatst u op de hotshoe van uw camera. Door middel van de knoppen en het scherm stelt u de RL-130 in. Zo kunt u kiezen voor een modus waarbij de LEDs continue branden en een modus waarbij de LEDs kort oplichten op het moment dat er een foto wordt gemaakt. Optioneel kunt u alleen de linker- of rechterhelft van de RL-130 laten branden. Ook de helderheid van de LEDs kan worden aangepast. Er worden een blauwe en oranje opzetring meegeleverd, voor een warme en koude kleurtemperatuur. De RL-130 wordt van stroom voorzien door middel van vier AA-batterijen (niet meegeleverd).

Toepassing RL-130

Er zijn diverse mogelijkheden om de RL-130 in te zetten. Bij het maken van portretfoto’s creëert u bij het model mooie rondjes in de ogen (zie voorbeeldfoto). Ook bij het maken van macrofoto’s zorgt de RL-130 voor het juiste licht. Doordat de LEDs zich rondom de lens bevinden, worden schaduwen in uw foto tot een minimum beperkt. De meegeleverde adapters zijn geschikt voor lenzen met een diameter van 40,5mm, 52mm, 55mm, 62mm, 67m, 72mm en 77mm.

Let op! De flitsmogelijkheid van de RL-130 kan niet gebruikt worden met de onderstaande camera's:

 • Canon EOS 250D
 • Canon EOS 1500D
 • Canon EOS 4000D
 • Canon EOS 2000D

model 03-2018  - 08-2020

 

Verschillen RL-130, RL-160 en MRC-80FV
De RL-130 is een echte basis ringlamp, welke enkel voor close-up foto’s gebruikt wordt. Naast de continue-modus is er ook een modus waarbij er enkel licht uitgestraald wordt bij het maken van een foto, maar dit licht is niet feller dan de gewone continue verlichting. Bij de MRC-80FV is er wel sprake van een echte flits bij het maken van een foto. De RL-160 is de krachtigste van de drie, welke ook het grootste bereik heeft. De RL-160 zendt enkel continue licht uit. Daardoor is er geen losse controller nodig. Alle apparatuur, inclusief de batterijen, zitten in de ring verwerkt. Bekijk de andere twee ringlampen bij de optionele accessoires.

Levering:

 • 1x RL-130 ringlamp
 • 7x Adapterring
 • 1x Oranje kleurfilter
 • 1x Blauw kleurfilter
 • 1x Gebruiksaanwijzing
 • 1x Verpakking

 

 • Aantal LED's:                            46
 • Vermogen:                                 5W
 • Kleurtemperatuur:                     4800K
 • Instelbaarheid:                          Traploos instelbaar
 • Afmetingen:                               7 x 3,5 x 11 cm
 • Gewicht:                                    120 gram
 • Lichtopbrengst (LUX) @ 0,5m:  150
 • Lichtopbrengst (LUX) @ 1m:     36
 • Lichtopbrengst (LUX) @ 2m:     7
 • Stroomvoorziening:                    4x AA-batterij
   
Meer productinformatie
Quick View
Falcon Eyes LED Lamp Dimbaar DV-96V-K2 met Statief
Falcon Eyes LED Lamp Dimbaar DV-96V-K2 met Statief

De DV-96V-K2 set van Falcon Eyes bestaat uit twee DV-96V lamp, welke geleverd worden met een I2001 lampstatief. Dit resulteert in een mooie set, ideaal voor studio- en ENG producties.

De Falcon Eyes DV-96V-K2 is LED paneel met instelbare lichtintensiteit. De 96 LED’s verspreiden bij vol vermogen het licht in een hoek van 40°. De lamp is dimbaar en heeft een CRI-waarde van 95. De lamp heeft een lichte compacte kunststof behuizing en moderne uitstraling. Deze lamp is geschikt voor de veeleisende gebruiker en ideaal te gebruiken voor op locatie. De kleurtemperatuur van de lamp bedraagt 5600-6000K. Het maximale vermogen is 6 watt.

Specificaties Falcon Eyes DV-96-K2
De LED lamp is te monteren op de flitsschoen van uw camera en op een statief door middel van meegeleverd tilting bracket of hotshoe bevestiging. Tevens kunt u de LED lamp op statief en camera bevestigen middels de meegeleverd camera bracket. LED lampen produceren vrijwel geen warmte en door de hoge CRI waarde vrij van flikkering. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor video-opnames, maar ook voor product- en portretfotografie.

Op de meegeleverde accu wordt een garantietermijn gegeven van 1 jaar.

Levering:

 • Falcon Eyes LED Lamp DV-96V-K2
 • tilting bracket
 • Accu NP-F550
 • Lader
 • Montagebeugel
 • Kleppenset
 • Kleurfilter diffuus
 • Kleurfilter oranje
 • batterijbehuizing


Type:                                        LED lamp op accu, LED lamp op batterij
Aantal LED's:                           96
Vermogen:                                6W
Instelbaarheid:                         Traploos instelbaar
Afmetingen:                              12,5 x 8 x 3,5 cm
Gewicht:                                   140 gram
Lichtopbrengst (LUX) @ 0,5m: 3400
Lichtopbrengst (LUX) @ 1m:    790
Lichtopbrengst (LUX) @ 2m:    210
F-Stop @ 1m:                           2,03
Batterijduur:                              3 uur
Stroomvoorziening:                   Accu NP-F550
Kleurtemperatuur:                     5500K

Meer productinformatie

Deze professionele LED verlichting wordt direct op de fotocamera of videocamera gemonteerd. Door het lage gewicht en het lage energieverbruik kunt u langer filmen. LED verlichting neemt weinig ruimte in beslag en is zeer mobiel. Dankzij de LED camerverlichting bent u veel flexibeler met uw opnames op locatie. U neemt de LED lampen eenvoudig mee voor opnames op locatie en je kunt ze snel en eenvoudig verplaatsen voor het beste resultaat. Dit is met name gunstig wanneer er veel langdurige opnames plaatsvinden, bijvoorbeeld bij het maken van video's. Ook gaan LED lampen lang mee, met een gemiddeld levensduur van ruim 50.000 uur.

Omdat LED lampen wit daglicht van rond de 5400K produceren, bent u zeker van een optimale belichting zonder dat er zwemen van andere te zien zijn. LED lampen zijn met de ingebouwde dimmer in te stellen, zodat de lichthoeveelheid variabel is tussen 5-100%. Op volledige sterkte is het mogelijk om op een afstand tot 5 meter te werken. Bij sommige modellen wordt de softfilter meegeleverd, waarmee op korte afstand met floodlight effect kan worden belicht. Floodlight is handig bij het verlichten van grotere oppervlaktes met zacht egaal licht. Zonder deze filter film je met het spotlight effect. U kunt dit versterken door gebruik te maken van kleppen. Daarnaast is het mogelijk om kleurconversie uit te voeren met behulp van diverse filters, waarmee u in plaats van daglicht juist het kunstlichteffect krijgt met verder alle voordelen van een LED lamp.

Met continu verlichting hoeft de camera niet handmatig te worden ingesteld, zoals dat wel het geval is bij flitslicht. De camera regelt de ISO, diafragma en sluitertijd zelf. Die herkent het licht als neutraal daglicht en past de instellingen automatisch aan, zodat het product zonder natuurlijk wordt vastgelegd. Continu verlichting is daarom over het algemeen makkelijker te gebruiken dan flitsers, voor door de beginnende fotografen. Het is sowieso erg handig voor productfotografie als onderdeel van een opnametafel of opnametent.

Meer