Actie van de week Lees meer
Laatste bestelling: 9 minuten geleden

Falcon Eyes LED Lamp Dimbaar DVR-300DVC met Statief

Falcon Eyes LED Lamp Dimbaar DVR-300DVC met Statief
Alle afbeeldingen (10)
Beschrijving
Dit combinatie-artikel bevat naast de Falcon Eyes LED DVR-300DVC Ringlamp ook een Falcon Eyes W805 Statief (101-235 cm), waar de lamp op kan worden gemonteerd.
 
De Falcon Eyes Bi-Color LED DVR-300DVC is een Bi-Color LED ringlamp die zeer geschikt is voor portretfotografie en het belichten van kleine en grotere gebieden bij fotografie en videografie. De lamp heeft een instelbare kleurtemperatuur van 3000-7000 K. Ten opzichte van flitslicht heeft het Bi-Color LED continu ringlicht veel voordelen, je ziet precies wat het licht doet: contrasteffecten, hoe de lichtval gaat worden, of er ook reflecties zullen zijn, et cetera. De lamp kan als continulamp ingezet worden in combinatie met een statief, maar ook in combinatie met een foto- of videocamera door middel van de meegeleverde camerabeugel. De ringlamp wordt niet heet, waardoor het mogelijk is om (van dichtbij) over een langere tijd foto's of video's te maken. De Bi-Color LED ringlamp is voorzien van een tilting bracket, waarmee het op een statief geplaatst kan worden en gekanteld kan worden. De lensopening heeft een diameter van 11 cm.
 
Specificaties Bi-Color LED Ringlamp Dimbaar DVR-300DVC

De Bi-Color LED lamp bevat 300 instelbare  LED lampjes. Meegeleverd wordt een wit filter voor een diffuus effect. De Bi-Color LED lamp wordt gevoed door netstroom. Optioneel kan de lamp ook gevoed worden door een accupack.
Statief
 
Universeel lampstatief. Stevig en toch licht, dus gemakkelijk mee te nemen op locatie. De statieven uit de W-serie hebben geveerde secties die zich gemakkelijk in hoogte laten verstellen. Bovenop bevindt zich een spigotaansluiting waarop alle gangbare studioapparatuur geplaatst kan worden. 
 
Toepassing
 
De ringlamp is ideaal in situaties waar het onderwerp op een mooie, natuurlijke wijze moet worden vastgelegd. Denk hierbij aan portretten, beautyshoots en eten. Bij een portret van mensen vormt de ringlamp een prachtige ronde weerspiegeling in de ogen. Op het meegeleverde Falcon Eyes W805 Statief kan de lamp worden bevestigd.
 
Levering:
 
  •     1x Falcon Eyes DVR-300DVC
  •     1x Falcon Eyes W805 Statief (101-235 cm)
 
Aantal LED's:   300
Vermogen:   19 Watt
Instelbaarheid:   Traploos instelbaar
Afmetingen:   8 x ø 26,5 cm (diepte x diameter), diameter opening: 11 cm
Gewicht:   0,8 kg
Lichtopbrengst (LUX) @ 0,5m:   8300
Lichtopbrengst (LUX) @ 1m:   1800
Functionaliteiten:   Bi-Color (kleurtemperatuur instelbaar), Dimbaar (vermogen instelbaar)
LED lamp serie:   Falcon Eyes DVR serie
Kleurtemperatuur:   3000K-7000K
Terug naar boven
Technische specificaties
Voeding verlichting
Verlichting maakt gebruikt van lichtnetvoeding, accu of beiden. Ook is de voeding via batterijen vaak mogelijk
Voeding verlichting:
Lichtnet
Aantal LED's
Aantal LED lampen in de verlichting.
Aantal LED's:
300
Kleurtemperatuur
De kleurtemperatuur van een lichtbron voor wit licht is gedefinieerd als de temperatuur van een hypothetisch zwart lichaam waarvan het uitgestraalde licht dezelfde kleurindruk geeft als de lichtbron. De kleurtemperatuur wordt meestal uitgedrukt in kelvin (K).
Kleurtemperatuur:
3000 K - 7000 K
Vermogen lamp
Vermogen van het gegeven apparaat wordt uitgedrukt in watt.
Vermogen lamp:
18 W
Reviews (0)
Schrijf een artikelbeoordeling
Rating:  Slecht Goed
Voer onderstaande code in: Send review