Actie van de week Lees meer
Laatste bestelling: 4 minuten geleden
Omschrijving Merk Art. Nr. Prijs incl. BTW Aantal Bestellen
HPRC 2600WE 550x420x260 koffer leeg + wielen
24026011 € 244,95 Bestellen
Omschrijving Merk Art. Nr. Prijs incl. BTW Aantal Bestellen
Menik Tas voor LG-500
342011505 € 36,95 Bestellen
Menik Tas voor LS-600
342011606 € 36,95 Bestellen
Menik Tas voor LG-600
342011605 € 37,95 Bestellen
Quick View
Linkstar studiotas G-007
Linkstar studiotas G-007
  • Lichte tas van canvas
  • Voor kleinere studiolampen en flitsers
  • Gemakkelijk spullen op te bergen

Binnenmaten (LxBxH):    71 x 19 x 36 cm
Buitenmaten  (LxBxH):    78 x 22 x 36 cm

Meer productinformatie
€ 41,95 Bekijk product
Omschrijving Merk Art. Nr. Prijs incl. BTW Aantal Bestellen
Linkstar studiotas G-007
561008 € 41,95 Bestellen

Diverse formaten tassen voor video LED lampen en LED cameraverlichting om uw apparatuur makkelijk en veilig te vervoeren.

Tassen voor LED studioverlichting zijn speciaal aangepast aan hun vorm, zodat u minstens één à twee lampen inclusief kabels en beugels mee kunt nemen. De tassen zijn vervaardigd van stevig materiaal dat lang meegaat. Aan de binnenkant zijn de tassen aan de zijkanten voorzien van beschermende padding om de lampen te beschermen wanneer ze worden neergezet of bij het vervoeren temidden van het andere apparatuur. Veel modellen beschikken over een tussenschot, die voorkomt dat lampen tegen elkaar aankomen en zodoende kunnen worden beschadigd. Er zijn tassen voor grotere en kleinere lampen, dus voor iedere model hebben we een eigen product. Zo hebben de LedGo 1200 lampen meer ruimte nodig dan de 600 serie.

LED camera lampen zijn doorgaans een stuk kleiner en kunnen vaak in grotere tassen naast andere apparatuur worden geplaatst. U kunt bijvoorbeeld een tas nemen, waarin naast LED lampen en toebehoren ook reflectieschermen worden vervoerd. Dankzij de tussenschotten en zachte binnenkant worden uw lampen goed beschermd, terwijl u toch alle apparatuur bij elkaar hebt. Grotere statieftassen hebben vaak ruimtes voor brolly’s en toebehoren en er is dan ook voldoende plek om een cameralampje te plaatsen.

Wie graag de optimale bescherming wil, kan ook kiezen voor één van de vele modellen koffers voor studio apparatuur speciaal vervaardigd voor het vervoer van fragiele apparatuur en kostbaarheden. Onze koffers kennen onder andere veel legertoepassingen en worden ook ingezet bij het vervoeren vvan medicijnen. De koffers zijn stof- en waterdicht, zijn bestaand tegen zowel zeer lage als zeer hoge temperaturen en zijn daarmee zeer geschikt voor mensen met een actieve levensstijl. Ook voor zo’n koffer geldt dat u zowel uw LED lampen als uw andere spullen, waaronder de camera, op één plek hebt. Sommige modellen koffers zijn voorzien van foam, waarmee veel schokken worden opgevangen.

Ben u benieuwd naar welk model tas of koffer het meest geschikt is voor uw LED verlichting en het overige apparatuur, bel ons of stuur ons een mailtje - u krijgt altijd uitgebreid advies op maat.

Meer