Actie van de week Lees meer
Laatste bestelling: 20 minuten geleden

StudioKing LED Ringlamp Set LED-480ASK

StudioKing LED Ringlamp Set LED-480ASK
Alle afbeeldingen (12)
Beschrijving
De LED-480ASK van StudioKing is een LED ringlamp, welke speciaal is ontwikkeld voor visagisten, modellen en vloggers. De meegeleverde vergrotingsspiegel en smartphonehouder kunt u in de ringlamp plaatsen, om uw make-up nauwkeurig aan te brengen en vervolgens de perfecte selfie of beautyvlog te maken. De ringlamp zorgt hierbij voor een sterk, natuurlijk licht. Uiteraard is het ook mogelijk om een DSLR camera te plaatsen, met behulp van de 1/4” male adapter die u bij de optionele accessoires vindt. Om accessoires te bevestigen, bevinden zich zowel aan de voorkant als bovenkant van de LED-480ASK een 1/4” female schroefdraad. Bovenop de LED-480ASK bevindt zich tevens een cold shoe aansluiting. Aan de onderkant van de LED-480ASK zit een spigot met tilting bracket, om de LED lamp op vrijwel elk lampstatief te plaatsen.
 
Technische specificaties LED-480ASK

Met de twee draaiknoppen aan de voorkant van de LED-480ASK kunt u de sterkte van de LEDs met een koude en warme keurtemperatuur los van elkaar instellen. Het bereik van de kleurtemperatuur is 3200K tot 5800K. Hierbij zorgt de CRI waarde van 90 voor natuurlijke en rijke kleuren. De 480 ingebouwde LED lampjes sturen het licht uit in een hoek van 120 graden. Met de bijgeleverde stroomkabel, van circa twee meter, sluit u de LED-480ASK aan op een stopcontact. De binnen-diameter bedraagt 30 cm.
 
Toepassing LED-480ASK

Waar men tot voorheen in een professionele kleedkamer een grote spiegel met rondom gloeilampen had hangen, kan tegenwoordig met een compacte, lichte LED ringlamp hetzelfde resultaat worden bereikt. Ideaal voor het opbrengen van make-up en het maken van de mooiste opnames. De spiegel heeft twee zijden, waarbij één van de twee een vergroting heeft. Voor zowel mannen als vrouwen zorgt de LED-480ASK voor een mooi, sprekend plaatje. De vorm van de LED-480ASK zorgt bovendien voor prachtige oplichtende rondjes in uw ogen. In de meegeleverde tas neemt u de LED-480ASK overal makkelijk mee naar toe.
 
Levering:
  •     1x LED-480ASK ringlamp
  •     1x Spiegel
  •     1x Smartphone houder
  •     1x Stroomkabel
  •     1x Tas
  •     1x Verpakking
 
Type:   LED ringlamp
Aantal LED's:   480
Vermogen:   100 Watt
Instelbaarheid:   Traploos instelbaar
Afmetingen:   54 x 45 x 5,5 cm
Gewicht:   1,23 KG
Lichtopbrengst (LUX) @ 0,5m:   4410
Lichtopbrengst (LUX) @ 1m:   1110
Lichtopbrengst (LUX) @ 2m:   466
Toepassing:   Portret-fotografie, Vlog / Youtube / Tutorials
Functionaliteiten:   Bi-Color (kleurtemperatuur instelbaar), Dimbaar (vermogen instelbaar)
LED lamp serie:   Studioking overig
Kleurtemperatuur:   3200K-5800K
CRI (Ra):   90
Terug naar boven
Productvideo

Terug naar boven
Technische specificaties
Voeding verlichting
Verlichting maakt gebruikt van lichtnetvoeding, accu of beiden. Ook is de voeding via batterijen vaak mogelijk
Voeding verlichting:
Lichtnet
Aantal LED's
Aantal LED lampen in de verlichting.
Aantal LED's:
100
Gewicht verlichting
Gewicht van de lampen wordt uitgedrukt in kg. Het gewicht is van invloed op uw keuze voor statieven en overige soorten bevestiging.
Gewicht verlichting:
1.4 kg
Kleurkwaliteit
De kleurkwaliteit wordt uitgedrukt door de kleurweergave-index Ra.Ra is een aanduiding van de manier waarop men de natuurlijke kleuren waarneemt die door een lichtbron worden verlicht. Ra-waarde ligt tussen 0 en 100. De kleur wordt als 'deluxe' beoordeeld als de Ra waarde boven 80 ligt.
Kleurkwaliteit:
RA>90
Vermogen lamp
Vermogen van het gegeven apparaat wordt uitgedrukt in watt.
Vermogen lamp:
100 W
Soort LED
Een deel van onze producten is uitgerust met de zogenaamde High Output LED's die voor een hoger lichtopbrangst zorgen. Dat wil zeggen dat de High Output LED gemiddeld meer lumen per watt produceren dan de gewone LED lampen.
Soort LED:
LED
Reviews (0)
Schrijf een artikelbeoordeling
Rating:  Slecht Goed
Voer onderstaande code in: Send review