Actie van de week Lees meer
Laatste bestelling: 3 minuten geleden

Linkstar Macro Ringflitser L2R-100 Universeel

Linkstar Macro Ringflitser L2R-100 Universeel
Alle afbeeldingen (4)
  • Op voorraad
  • Artikelnr: 561273
  • Merk: LinkStar
Beschrijving

De Linkstar Macro Ringflitser L2R-100 heeft een flitsvermogen van 65Ws en is zeer geschikt voor macrofotografie. Door de ronde vorm wordt het onderwerp gelijkmatig belicht en worden schaduwen geminimaliseerd. De ringflitser is manueel in te stellen, waardoor hij geschikt is voor alle camera's met middencontact. Meegeleverd wordt een hot shoe adapter (HS-25SA), waardoor u de besturingseenheid ook kunt bevestigen op Sony en Minolta camera's. Ook een handige eigenschap is het hot shoe slot, waarmee u de besturingseenheid aan de hot shoe van uw camera kunt vergrendelen. De flitseenheid is eenvoudig te monteren op de lens van de camera. Meegeleverd worden zes verschillende adapterringen, waardoor de flitser op een groot aantal verschillende lenzen gemonteerd kan worden. De adapterringen worden geleverd in de maten: 49, 52, 55, 58, 62 & 67 mm.

Specificaties Linkstar Macro Ringflitser L2R-100

De flitser van de Linkstar Macro Ringflitser L2R-100 bevat twee LED-instellampen voor continulicht en twee flitsbuizen die onafhankelijk van elkaar of samen kunnen flitsen. De twee LED-lampen kunnen aan en uit worden geschakeld. De herlaadtijd is 0.5 - 5 s. De sluitertijd is in te stellen van 1/1 tot 1/128. De ringflitser werkt op vier AA batterijen (niet meegeleverd). Met vier AA baterijen kunt u maximaal 800 flitsen genereren. Het display heeft verlichting dat uit- en ingeschakeld kan worden. De ringflitser beschikt verder over een externe voedingsingang, waarop onder andere de Linkstar Battery Pack DCBP-1C aangesloten kan worden (zie "Optionele Accessoires"). Zo is de oplaadtijd sneller en kunt u meer flitsen genereren dan met vier AA batterijen. Daarnaast beschikt hij over een x-contact, zodat u de Linkstar S-50x kunt gebruiken en hem los van uw camera op afstand kunt laten flitsen.

Levering:

  • Besturingseenheid
  • Flitseenheid
  • Hot shoe adapter HS-25SA
  • 6 Adapterringen: 49, 52, 55, 58, 62 & 67 mm
  • Draagtas
  • Handleiding (Engels)
  • Kleurenverpakking
Terug naar boven
Technische specificaties
Aantal LED's
Aantal LED lampen in de verlichting.
Aantal LED's:
2
Voeding verlichting
Verlichting maakt gebruikt van lichtnetvoeding, accu of beiden. Ook is de voeding via batterijen vaak mogelijk
Voeding verlichting:
Batterijen
Gewicht verlichting
Gewicht van de lampen wordt uitgedrukt in kg. Het gewicht is van invloed op uw keuze voor statieven en overige soorten bevestiging.
Gewicht verlichting:
0,265
Reviews (0)
Schrijf een artikelbeoordeling
Rating:  Slecht Goed
Voer onderstaande code in: Send review