Actie van de week Lees meer
Laatste bestelling: 7 minuten geleden

Falcon Eyes Macro LED Lamp DV-3B op Batterij

Falcon Eyes Macro LED Lamp DV-3B op Batterij
Alle afbeeldingen (4)
Beschrijving

Deze Falcon Eyes Macro Led Lamp DV-3B is zeer geschikt voor macrofotografie. Deze LED lamp heeft 1 Watt vermogen per lampje en wordt geleverd met vier kleurenfilters van de kleuren rood, blauw, groen, geel en transparant.

Macrofotografie is het fotograferen op korte tot zeer korte afstand van mensen, dieren, planten of voorwerpen. Doordat de foto van zeer dichtbij genomen wordt, kan de camera of het objectief schaduw werpen over het te fotograferen voorwerp, mens dier of plant. Om dit op te lossen kan de Macro Led Lamp van Falcon Eyes helpen. Zijn 3 armen, ieder met een lengte van 30 cm, zijn gemakkelijk buigbaar. Ook kan de lichtsterkte per lamp los van elkaar en traploos ingesteld worden. Hierdoor kan op een ideale manier schaduwen tegengegaan worden. Naar de wens van de gebruiker kunnen kleurenfilters bevestigd worden of kan het licht door middel van de meegeleverde focusdoppen gefocust worden. Deze Macro Led Lamp is eenvoudig te bevestigen op de hot shoe van uw camera. Tevens heeft de Led Lamp een 1/4" (female) schroefdraad, zodat hij bijvoorbeeld ook op een statief te bevestigen is. De LED lamp werkt op 4 AA batterijen (niet meegeleverd).

Levering:

  • Falcon Eyes Macro LED Lamp DV-3B
  • 4 x Kleurenfilter Rood
  • 4 x Kleurenfilter Geel
  • 4 x Kleurenfilter Blauw
  • 4 x Kleurenfilter Transparant
  • 4 x Kleurenfilter Groen
  • 3 x Focusdoppen
Terug naar boven
Technische specificaties
Voeding verlichting
Verlichting maakt gebruikt van lichtnetvoeding, accu of beiden. Ook is de voeding via batterijen vaak mogelijk
Voeding verlichting:
Batterijen
Aantal LED's
Aantal LED lampen in de verlichting.
Aantal LED's:
3
Vermogen lamp
Vermogen van het gegeven apparaat wordt uitgedrukt in watt.
Vermogen lamp:
3 W
Soort LED
Een deel van onze producten is uitgerust met de zogenaamde High Output LED's die voor een hoger lichtopbrangst zorgen. Dat wil zeggen dat de High Output LED gemiddeld meer lumen per watt produceren dan de gewone LED lampen.
Soort LED:
LED
Reviews (0)
Schrijf een artikelbeoordeling
Rating:  Slecht Goed
Voer onderstaande code in: Send review