Actie van de week Lees meer
Laatste bestelling: 2 minuten geleden

Linkstar Macro LED Ringlamp LSR-232

Linkstar Macro LED Ringlamp LSR-232
Alle afbeeldingen (4)
  • Pre-Order
  • Artikelnr: 567990
  • Merk: LinkStar
Beschrijving

De Linkstar macro LED ringlamp LSR-232 met 232 LED-lampen is een uitstekende partner in portret- en macrofotografie. Meegeleverd worden 7 adapterringen om de ringlamp op uw cameralens te monteren. De ringlamp heeft een kleurtemperatuur van 6000K. De lamp werkt op meegeleverde batterijhouder (voor 6 AA batterijen, deze batterijen worden niet meegeleverd) of op een optioneel verkrijgbare accu.

Specificaties Linkstar Macro LED Ringlamp LSR-232

Het vermogen van de Linkstar LSR-232 kan traploos ingesteld worden. De batterijhouder kan gemonteerd worden op alle camera's met hotshoe aansluiting, met uitzondering van Sony camera's. Voor Sony camera's heeft u een hotshoe-adapter nodig. Zowel lamp als batterijhouder kunnen op een universeel lampstatief of camerabracket geplaatst worden door middel van de 1/4" female schroefdraad. Tevens wordt een kantelbare beugel meegeleverd. Deze tilting bracket kan zowel op de hotshoe als op een universeel statief met 1/4" schroefdraad bevestigd worden. Voor een optioneel statief, hotshoe-adapter, accu en acculader, zie: "Optionele Accessoires".

Levering:

  • 1 x Macro LED ringlamp
  • 1 x Tilting bracket
  • 7 x Adapterring: 52, 55, 58, 62, 67, 72, 77 mm
  • Batterijhouder BB-6
Terug naar boven
Technische specificaties
Voeding verlichting
Verlichting maakt gebruikt van lichtnetvoeding, accu of beiden. Ook is de voeding via batterijen vaak mogelijk
Voeding verlichting:
Batterijen
Aantal LED's
Aantal LED lampen in de verlichting.
Aantal LED's:
232
Gewicht verlichting
Gewicht van de lampen wordt uitgedrukt in kg. Het gewicht is van invloed op uw keuze voor statieven en overige soorten bevestiging.
Gewicht verlichting:
0.395 kg
Kleurtemperatuur
De kleurtemperatuur van een lichtbron voor wit licht is gedefinieerd als de temperatuur van een hypothetisch zwart lichaam waarvan het uitgestraalde licht dezelfde kleurindruk geeft als de lichtbron. De kleurtemperatuur wordt meestal uitgedrukt in kelvin (K).
Kleurtemperatuur:
6000 K
Vermogen lamp
Vermogen van het gegeven apparaat wordt uitgedrukt in watt.
Vermogen lamp:
14 W
Soort LED
Een deel van onze producten is uitgerust met de zogenaamde High Output LED's die voor een hoger lichtopbrangst zorgen. Dat wil zeggen dat de High Output LED gemiddeld meer lumen per watt produceren dan de gewone LED lampen.
Soort LED:
LED
Reviews (0)
Schrijf een artikelbeoordeling
Rating:  Slecht Goed
Voer onderstaande code in: Send review