Actie van de week Lees meer
Laatste bestelling: 5 minuten geleden

Fotografie met LED studioverlichting

Gebruik LED studioverlichting voor fotografie wanneer u op zoek bent naar energiezuinige daglichtverlichting. Dit is een veelzijdige verlichting die u helemaal kunt aanpassen aan uw wensen voor het gewenste resultaat.

Zo kunt u bijvoorbeeld de intensiteit van het licht instellen door de lampen traploos omlaag of omhoog te draaien. U kunt optionele diffuus filters, softboxen en reflectoren gebruiken om het licht zacht te maken om harde schaduwen tegen te gaan. Dankzij de oranje filter wordt het licht een stuk warmer, zodat u het effect van een halogeen lamp van 3200 K bereikt. Sommige modellen zijn zelfs zodanig in te stellen zonder dat een kleurfilter hoeft te worden ingezet. Ook een optionele magenta filter maakt uw foto’s een stuk levendiger.

Maak bij het inrichten van uw fotostudio gebruik van 2-3 LED studiolampen, zodat u over het hoofdlicht, het zijlicht en de achtergrondbelichting beschikt. Gebruik LED verlichting ook voor productfotografie om bijvoorbeeld de onderkant en de bovenkant goed uit te lichten. LED studiolampen zijn tamelijk plat en passen daardoor goed onder een opnametafel. Vraag naar vrijblijvend advies voor de lamkeuze en de volledige inrichting.