Actie van de week Lees meer
Laatste bestelling: 11 minuten geleden

Pixel LED Lamp Set Dimbaar DL-911 op Batterij

Pixel LED Lamp Set Dimbaar DL-911 op Batterij
Alle afbeeldingen (8)
  • Op voorraad
  • Artikelnr: Pixel LED Lamp Set Dimbaar DL-911 op Batterij
Beschrijving

De Pixel LED Lamp Set Dimbaar DL-911 is zeer geschikt voor het belichten van kleine en grotere gebieden bij fotografie en videografie. Wat de lamp bijzonder maakt is de mogelijkheid om de lamp op 3 kanalen in te stellen. Dit is vooral ideaal wanneer u de Pixel DL-911 uitbreid met meerdere optionele Pixel DL-911 lampen. Als u het vermogen van één lamp veranderd, veranderd het vermogen van alle Pixel DL-911 lampen die op hetzelfde kanaal zijn aangesloten ook mee. En dit allemaal draadloos! Zo kunt u een opstelling creëren met veschillende belichtingsinstellingen.

Specificaties Pixel LED Lamp Set Dimbaar DL-911 op Batterij

U hebt, dankzij de batterijvoeding, de vrijheid om op locatie zonder netspanning te werken. De Pixel DL-911 is compact, heeft een gering gewicht en biedt een knippervrije en stabiele verlichting met een kleurtemperatuur van 6500K. De LED lamp bevat 70 instelbare LED lampjes. Meegeleverd worden een wit filter voor een diffuus effect en een oranje filter voor een warm effect. De LED lamp wordt gevoed door 4 AA batterijen (niet meegeleverd). De LED lamp is te monteren op de flitsschoen van uw camera en op een universeel lamp- en camerastatief door middel van de meegeleverde hotshoe adapter met 1/4" female en male schroefdraad. Een optioneel statief vindt u onder "Optionele Accessoires".

De LED lamp kan ook op elke universele stroomadapter worden aangesloten (DC 7V-14V). Let op dat er geen batterijen in de LED lamp zijn, wanneer aangesloten op stroomadapter, zie: "Optionele Accessoires".

Levering:

  • 1 x LED lamp
  • 1 x Hotshoe adapter
  • 1 x Filter diffuus
  • 1 x Filter oranje
  • Handleiding
  • Kleurenverpakking
Reviews (0)
Schrijf een artikelbeoordeling
Rating:  Slecht Goed
Voer onderstaande code in: Send review