Actie van de week Lees meer
Laatste bestelling: 14 minuten geleden

LED Cameraverlichting

Deze professionele LED verlichting wordt direct op de fotocamera of videocamera gemonteerd. Door het lage gewicht en het lage energieverbruik kunt u langer filmen. LED verlichting neemt weinig ruimte in beslag en is zeer mobiel. Dankzij de LED camerverlichting bent u veel flexibeler met uw opnames op locatie. U neemt de LED lampen eenvoudig mee voor opnames op locatie en je kunt ze snel en eenvoudig verplaatsen voor het beste resultaat. Dit is met name gunstig wanneer er veel langdurige opnames plaatsvinden, bijvoorbeeld bij het maken van video's. Ook gaan LED lampen lang mee, met een gemiddeld levensduur van ruim 50.000 uur.

Omdat LED lampen wit daglicht van rond de 5400K produceren, bent u zeker van een optimale belichting zonder dat er zwemen van andere te zien zijn. LED lampen zijn met de ingebouwde dimmer in te stellen, zodat de lichthoeveelheid variabel is tussen 5-100%. Op volledige sterkte is het mogelijk om op een afstand tot 5 meter te werken. Bij sommige modellen wordt de softfilter meegeleverd, waarmee op korte afstand met floodlight effect kan worden belicht. Floodlight is handig bij het verlichten van grotere oppervlaktes met zacht egaal licht. Zonder deze filter film je met het spotlight effect. U kunt dit versterken door gebruik te maken van kleppen. Daarnaast is het mogelijk om kleurconversie uit te voeren met behulp van diverse filters, waarmee u in plaats van daglicht juist het kunstlichteffect krijgt met verder alle voordelen van een LED lamp.

Met continu verlichting hoeft de camera niet handmatig te worden ingesteld, zoals dat wel het geval is bij flitslicht. De camera regelt de ISO, diafragma en sluitertijd zelf. Die herkent het licht als neutraal daglicht en past de instellingen automatisch aan, zodat het product zonder natuurlijk wordt vastgelegd. Continu verlichting is daarom over het algemeen makkelijker te gebruiken dan flitsers, voor door de beginnende fotografen. Het is sowieso erg handig voor productfotografie als onderdeel van een opnametafel of opnametent.

Meer