Actie van de week Lees meer
Laatste bestelling: 19 minuten geleden

Falcon Eyes RGB LED Lamp MC-180C

Falcon Eyes RGB LED Lamp MC-180C
Alle afbeeldingen (6)
Beschrijving

De Falcon Eyes RGB LED Lamp MC-180C is een ronde, platte en multifunctionele LED-oplossing waarmee u in alle opzichten zelf het perfecte licht kunt bepalen. De LED-lamp is zowel in kleursamenstelling, kleurtemperatuur als intensiteit instelbaar. Bovendien beschikt de RGB-lamp over een u-bracket, waarmee u de MC-180C op een lampstatief kunt bevestigen. Dit maakt de MC-180C ideaal voor foto- en video-opnames in uw studio en op locatie.

De lamp is voorzien van 240 kleine LED-lampjes, die gezamenlijk een vermogen van 18 Watt leveren. De lichtopbrengst van 1.300 lux (op 0,5 meter) biedt in iedere situatie meer dan voldoende licht. Daarbij kunt u vanwege de hoge CRI-waarde van 95+ altijd rekenen op natuurlijke kleuren. De kleurtemperatuur kunt u zelf instellen van 2500K (warm wit licht) tot 5600K (daglicht) en 9000K (helder blauw licht), en alles dat daar tussenin ligt. Bovendien kunt u het vermogen van de lamp ook zelf bepalen. Wilt u de kleursamenstelling net iets anders hebben? Geen probleem! De Falcon Eyes-lamp beschikt over een RGB-modus, waarmee u de kleuren zelf kunt mengen tot de gewenste kleur. De MC-180C beschikt tevens over voorgeprogammeerde instellingen met gel-filters van Rosco en Lee. Het ingebouwde diffuusfilter zorgt voor een extreem zacht licht, waarbij de individuele ledlampjes niet zichtbaar zijn.

Andere interessante functionaliteiten zijn de 20 speciale lichteffecten die u kunt gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan zwaailichten, bliksem of gekleurd flitslicht. Deze effecten zijn in het interne geheugen opgenomen, hebben allen een eigen nummer en zijn daarmee gemakkelijk te selecteren. De verschillende instellingen worden weergegeven op de overzichtelijke display aan de achterzijde.

Toepassing Falcon Eyes RGB LED Lamp MC-180C
Om de lamp te gebruiken dient u deze aan te sluiten op het stopcontact middels de meegeleverde stroomadapter. U kunt de MC-180C ook van twee NP-F-accu's voorzien (zie optionele accessoires). De ingebouwde diffuser zorgt voor een zacht licht in elke situatie. In combinatie met de keuze uit vele lichtkleuren biedt deze lamp alles wat u nodig heeft voor creatieve opnames.

Besturing via smartphone-app
U kunt alle functies van de MC-180C bedienen middels de smartphone-app. De communicatie werkt op basis van Bluetooth 5.0. De app is verkrijgbaar voor iPhone en Android.

Bedieningsmodi MC-180C

  • • CCT-modus: helderheid en kleurtemperatuur (2.500K-9.000K)
  • • RGB-modus: elke kleur zelf samenstellen
  • • HSI-modus: kleurtint, verzadiging en intensiteit (0 tot 100%)
  • • Filter-modus: 20 Rosco-filters en 20 Lee-filters
  • • Thema-modus: 20 keuzes, o.a. zwaailichten, bliksem, gekleurd flitslicht, kaarslicht


Levering:

  • 1x MC-180C ledlamp
  • 1x Stroomadapter 15V 3A
  • 1x Transporttas
  • 1x Verpakking


Type:       LED soft lamp
Aantal LED's:        240
Vermogen:                                  18 Watt
Instelbaarheid:                             Traploos instelbaar
Afmetingen:                                 35,5 x 34,8 x 4 cm
Gewicht:                                       1,19 kg
Lichtopbrengst (LUX) @ 0,5m:    1370
Lichtopbrengst (LUX) @ 1m:       346
Lichtopbrengst (LUX) @ 2m:       92
Toepassing:                                  Macro-fotografie, Portret-fotografie, Product-fotografie, Video-opnames, Vlog / Youtube / Tutorials
Functionaliteiten:                          Bi-Color (kleurtemperatuur instelbaar), Dimbaar (vermogen instelbaar), Thema-effecten instelbaar
LED lamp serie:                           Falcon Eyes overig
Stroomvoorziening:                      Accu (Sony NP-F)
Kleurtemperatuur:                        2500K-9000K
CRI (Ra):                                      95+

Terug naar boven
Technische specificaties
Voeding verlichting
Verlichting maakt gebruikt van lichtnetvoeding, accu of beiden. Ook is de voeding via batterijen vaak mogelijk
Voeding verlichting:
Accu
Vermogen lamp
Vermogen van het gegeven apparaat wordt uitgedrukt in watt.
Vermogen lamp:
18 W
Kleurtemperatuur
De kleurtemperatuur van een lichtbron voor wit licht is gedefinieerd als de temperatuur van een hypothetisch zwart lichaam waarvan het uitgestraalde licht dezelfde kleurindruk geeft als de lichtbron. De kleurtemperatuur wordt meestal uitgedrukt in kelvin (K).
Kleurtemperatuur:
3000 K - 7000 K
Reviews (0)
Schrijf een artikelbeoordeling
Rating:  Slecht Goed
Voer onderstaande code in: Send review