Actie van de week Lees meer
Laatste bestelling: 11 minuten geleden

Bresser LED SL-448 26.9w /2.800 LUX Slimline Video + Studiolamp

Bresser LED SL-448 26.9w /2.800 LUX Slimline Video + Studiolamp
Alle afbeeldingen (2)
  • Op voorraad
  • Artikelnr: 342014480
  • Merk: Bresser
Beschrijving

Beschrijving:
Bresser is een grote speler in de ontwikkeling van hoogwaardige LED lampen voor in de foto en video studio. Doorlopend worden deze nieuwe ontwikkelingen in hun modellen toegepast. De Bresser LED lampen hebben een grote en egale lichtopbrengst over het gehele bereik, dit komt door het gebruik van hoogwaardige halfgeleide materialen.

Bij veel leveranciers wordt van de standaard waarde uitgegaan dat 1 Watt vermogensverbruik van een LED lamp kan worden vergeleken met 5 Watt van een fluorescentielamp en met 25 Watt van een halogeenlamp. U begrijpt dat dit zeer relatief is en het behoorlijk afhangt van de kwaliteit en type LED technologie die er wordt gebruikt. Ook de  lichtspreiding van een halogeenlamp is anders dan bij LED, en het blijkt  bij nametingen dat deze standaard waarden meestal veel te hoog gegrepen zijn. Wij houden het daarom liever iets aan de voorzichtige kant, zodat u achteraf niet teleurgesteld zult zijn. Bij de Bresser LED Lampen is 1W LED ongeveer 16W Halogeen. Dus een LED lamp van 25 Watt is vergelijkbaar met een 400 Watt halogeenlamp. (gemeten op een afstand van 1 meter)

De Bresser LED lampen zijn heel goed te gebruiken bij portret- en productfotografie en videoproducties. De kleurtemperatuur van 5500K is te vergelijken met daglicht. Met het  meegeleverde diffuus filter kan op korte afstand met floodlicht effect belicht worden. Dit filter is met magneetjes snel te verwisselen. Een groot voordeel van LED lampen is, dat ze niet warm worden en daardoor zonder enig risico langdurig gebruikt kunnen worden. De gemiddelde levensduur van een LED lamp is 50.000 branduren. De verlichtingssterkte is traploos regelbaar en de lamp is aan te sluiten op zowel het lichtnet als op de optionele Lithium NP-F550 accu's. Op deze volle accu's kan de lamp ongeveer twee uur branden. Onderaan de lamp zit een balhoofd waarmee hij in elke gewenste positie kan worden gemanouvreerd. 

Werken met optionele accu's
Wordt er met accu's gewerkt dan geven de 4 leds op de achterzijde aan hoe vol de accu''s nog zijn. Dankzij een speciaal electronisch circuit, blijven de lampen ook als de accu's bijna leeg zijn de volledige lichtsterkte geven.

De garantietermijn op batterijen en accu's is 3 maanden.

Deze lamp wordt exclusief 2 stuks NP-F550 accu's geleverd. Deze zijn eventueel met  mee te bestellen - zie relevante producten -

Kenmerken:
- Hoogwaardige halfgeleide materialen
- Ultra heldere LEDs van laatste generatie
- Perfect daglicht spectrum
- Egale spreiding en hoge lichtopbrengst
- Lange levensduur
- Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding
- Ultra slimline en lichtgewicht
- 5600/3200K met filter

  Specificaties:
- 26.9W/2.800LUX
- 3200K Filter 
- Traploos instelbare lichtsterkte
- Lichtopbrengst: 2800 Lumen
- Afmeting verlichtingsvlak: 24x10cm
- Afmeting geheel: 25x11x4cm
- Aantal LED's: 448
- Color Rendering Index (CRI): 95%
- Dimbereik: 10% - 100%

Leveringsomvang:
- Led Studiolamp 26.9W
- 1 x balhoofd
- 1 x netvoeding

Reviews (0)
Schrijf een artikelbeoordeling
Rating:  Slecht Goed
Voer onderstaande code in: Send review