Actie van de week Lees meer
Laatste bestelling: 18 minuten geleden

Bresser LED SH-1200 72W/11.800LUX Slimline Studiolamp

Bresser LED SH-1200 72W/11.800LUX Slimline Studiolamp
Alle afbeeldingen (4)
  • Op voorraad
  • Artikelnr: 342016120
Beschrijving

Beschrijving: 

Menik is een grote speler in de ontwikkeling van hoogwaardige LED lampen voor in de foto en video studio. Doorlopend worden deze nieuwe ontwikkelingen in hun modellen toegepast. De Menik LED lampen hebben een grote en egale lichtopbrengst over het gehele bereik, dit komt door het gebruik van hoogwaardige halfgeleide materialen.

 

Bij veel leveranciers wordt van de standaard waarde uitgegaan dat 1 Watt vermogensverbruik van een LED lamp kan worden vergeleken met 5 Watt van een fluorescentielamp en met 25 Watt van een halogeenlamp. U begrijpt dat dit zeer relatief is en het behoorlijk afhangt van de kwaliteit en type LED technologie die er wordt gebruikt. Ook de  lichtspreiding van een halogeenlamp is anders dan bij LED, en het blijkt  bij nametingen dat deze standaard waarden meestal veel te hoog gegrepen zijn. Wij houden het daarom liever iets aan de voorzichtige kant, zodat u achteraf niet teleurgesteld zult zijn. Bij de Bresser LED Lampen is 1W LED ongeveer 16W Halogeen. Dus een LED lamp van 25 Watt is vergelijkbaar met een 400 Watt halogeenlamp. (gemeten op een afstand van 1 meter)

 

De Bresser LED lampen zijn heel goed te gebruiken bij portret- en productfotografie en videoproducties. De kleurtemperatuur van 5500K is te vergelijken met daglicht. Met het meegeleverde kunstlicht conversie filter van 3200K, die dankzij magneetjes snel te verwisselen zijn, zijn ze ook voor film en video opnames inzetbaar. Met het meegeleverde soft/diffuus filter kan op korte afstand met floodlicht effect belicht worden. Een groot voordeel van LED lampen is, dat ze niet warm worden en daardoor zonder enig risico langdurig gebruikt kunnen worden. De gemiddelde levensduur van een LED lamp is 50.000 branduren. De verlichtingssterkte is traploos regelbaar en de lamp is aan te sluiten op zowel het lichtnet als op de optionele V-Lock accu's. Op deze volle accu's kan de lamp ongeveer vanaf 3 uur branden. Onderaan de lamp zit een balhoofd waarmee hij in elke gewenste positie kan worden gemanouvreerd.  

 

Werken met optionele accu's

Wordt er met accu's gewerkt dan geven de 4 leds op de achterzijde aan hoe vol de accu''s nog zijn. Dankzij een speciaal electronisch circuit, blijven de lampen ook als de accu's bijna leeg zijn de volledige lichtsterkte geven.

 

Met optionele afstandbediening kunnen meerde SH LED lampen aangestuurd worden.

 

De garantietermijn op batterijen en accu's is 3 maanden.

 

Deze lamp wordt geleverd:

Exclusief kleppenset ( kan meebestel worden)

Exclusief V-Lock accu

Deze zijn eventueel mee te bestellen - zie relevante producten -

 

Kenmerken:

- Hoogwaardige halfgeleide materialen

- Ultra heldere LEDs van laatste generatie

- Perfect daglicht spectrum

- Egale spreiding en hoge lichtopbrengst

- Lange levensduur

- Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding

- Ultra slimline en lichtgewicht

 

  Specificaties:

- 72W/11800LUX

- Traploos instelbaar

- Lichtopbrengst: 8000 Lumen

- Kleurtemperatuur: 5500K. Met kleurenfilter 3200K

- Afmeting verlichtingsvlak: 28x28cm

- Afmeting geheel: 38x29.5x4.2cm

- Aantal LED's: 1200

- Color Rendering Index (CRI): 85%

- Dimbereik: 10% - 100%

 

Leveringsomvang:

- Led Studiolamp 36W

- 1x balhoofd

- 1x netvoeding  

- 1x Diffuusfilter 5600K

- 1x 3200K filter

Reviews (0)
Schrijf een artikelbeoordeling
Rating:  Slecht Goed
Voer onderstaande code in: Send review