Actie van de week Lees meer
Laatste bestelling: 10 minuten geleden

Linkstar LED Lamp Dimbaar LEB-2245-SY op 230V

Linkstar LED Lamp Dimbaar LEB-2245-SY op 230V
Alle afbeeldingen (4)
  • Op voorraad
  • Artikelnr: 564108
  • Merk: LinkStar
Beschrijving

De Linkstar LED Lamp Dimbaar LEB-2245-SY is zeer geschikt voor het belichten van grotere gebieden bij fotografie en videografie. Het dimbare continulicht kan gebruikt worden met een V-mount accu (14,8V), waardoor het continulicht een ideale partner is wanneer u buiten fotografeert of filmt. Maar ook voor binnen, als u een LED-lamp nodig heeft met veel vermogen, is deze lamp uw ideale partner. De LED-lamp wordt geleverd met een handige transporttas, waarmee u hem probleemloos van locatie naar locatie kunt vervoeren. De Linkstar LEB-2245-SY biedt een knippervrije en traploos instelbare verlichting, met een kleurtemperatuur van 5700K. Dankzij de verlengstang met kogelgewricht kan de lamp zowel horizontaal als verticaal gebruikt worden en ook in alle standen er tussen. De LED-lamp is te monteren op ieder universeel lampstatief met spigot.  Een optioneel statief vindt u onder "Optionele Accessoires".

Specificaties Linkstar LED Lamp Dimbaar LEB-2245-SY

De LED lamp bevat 224 instelbare power-LEDs. Per horizontale rij lampjes geven ze om en om of wit licht, of geel licht. Meegeleverd wordt een diffuusdoek, voor een zachtere spreiding van het licht. Met de kleppenset kunt u het licht focussen. De LED lamp kan worden gevoed door zowel netstsroom als een V-mount accu (14,8V), omdat het dimbare continulicht een V-mount aansluiting heeft.

Levering:

  • LED-lamp
  • Tilting bracket
  • Diffuusdoek
  • Stroomadapter SP-AC15 (15V 10A)
  • Tas
Terug naar boven
Technische specificaties
Kleurtemperatuur
De kleurtemperatuur van een lichtbron voor wit licht is gedefinieerd als de temperatuur van een hypothetisch zwart lichaam waarvan het uitgestraalde licht dezelfde kleurindruk geeft als de lichtbron. De kleurtemperatuur wordt meestal uitgedrukt in kelvin (K).
Kleurtemperatuur:
5700 K
Vermogen lamp
Vermogen van het gegeven apparaat wordt uitgedrukt in watt.
Vermogen lamp:
112 W
Voeding verlichting
Verlichting maakt gebruikt van lichtnetvoeding, accu of beiden. Ook is de voeding via batterijen vaak mogelijk
Voeding verlichting:
Lichtnet
Reviews (0)
Schrijf een artikelbeoordeling
Rating:  Slecht Goed
Voer onderstaande code in: Send review