Actie van de week Lees meer
Laatste bestelling: 12 minuten geleden

LED verlichting bevestigen

Er zijn diverse manieren om uw LED verlichting te bevestigen. Dit hangt af van het type lamp en de toepassing. Grotere LED studiolampen worden normaal gesproken bevestigd op een lampstatief, zodat ze hoog en veilig worden opgesteld en zodat u ze beter op het onderwerp kunt richten.

Sommige modellen kunnen zelfs per vier aan een beugel worden vastgemaakt, zodat u als het ware één grote lichtbron krijgt. Dit geheel kan ook aan een lampstatief worden gehangen, hoewel u in dit geval over een zwaar en stevig model moet beschikken. LED camerlampen worden normaliter bovenop de camera in de hot shoe bevestigd. Met diverse beugels en brackets kunt u één of twee lampjes ook naast de camera plaatsen voor nog meer lichtopbrengst en flexibiliteit met belichting. Om het geheel goed te kunnen vasthouden kunt u ook een optionele handvat gebruiken.

Ook kan een LED lamp op een statief worden bevestigd voor stationair gebruik. Dit is een voordeliger alternatief voor grotere studiolampen, omdat u in veel situaties ook met kleiner LED cameralampen het gewenste resultaat kunt bereiken.