Actie van de week Lees meer
Laatste bestelling: 5 minuten geleden

Juwelenfotografie met LED verlichting

Voor juwelenfotografie voor bijvoorbeeld uw webshop of productcatalogus maak gebruik van LED verlichting om uw producten optimaal en natuurlijk uit te lichten. Naast grotere LED studiolampen kunt u vaak ook prima de kleinere LED camera lamp inzetten.

Als achtergrond kunt u gebruik maken van opnametafel of een opnametent. LED lampen geven helder wit licht af, wat in combinatie met de reflecterende achtergrond het mogelijk maakt om het onderwerp schaduwvrij te belichten. Velen kiezen ervoor om de glinstering in de juwelen te benadrukken, wat heel goed mogelijk is dankzij het felle licht van LED lampen. Mocht u het licht wat zachter willen maken, gebruik dan een softfilter. Deze wordt bij veel modellen standaard geleverd.

Met LED verlichting beschikt u over een krachtige, maar energiezuinige lichtbron die nagenoeg geen warmte afgeeft, zodat u uren achter elkaar kunt fotograferen of filmen en zodoende veel producten in één keer kunt vastleggen. Wel zo handig om de nieuwe collectie snel in uw webwinkel te plaatsen. Met kwalitatieve productfotografie heeft u voorsprong op uw concurrentie en helpt u uw klanten sneller de juiste keuze te maken.