Actie van de week Lees meer
Laatste bestelling: 15 minuten geleden
LED verlichting voor video opnamen
Gerelateerde producten

Video LED lamp

Een LED lamp voor videocamera is een uitstekende manier om uw video-opnamen goed te belichten. Een video LED lamp produceert helder daglicht, is erg energiezuinig en zeer licht. Daarom kunt u een LED cameraverlichting boven op de videocamera monteren of naast de camera met behulp van één van de vele soorten brackets. Met sommige brackets is het tevens mogelijk om twee lampjes op de videocamera te monteren, zodat u ze afzonderlijk van elkaar kunt instellen.

Omdat LED lampen zo zuinig zijn, kunt u ze prima inzetten voor langdurige opnamen. Met de meeste bij ons verkrijgbare modellen kunt u 2,5 - 4,5 uur onafgebroken filmen. Sommige lampen worden gevoed door penlight batterijen, terwijl andere modellen ook in combinatie met een accu of netvoeding worden gebruikt. Met extra penlights en/of accu's kunt u dus nog langer opnemen.

Naast opzetlampen kunt u bij ons terecht voor LED ringverlichting die op de lens van de videocamera wordt gemonteerd. Ideaal voor macro-opnamen, omdat deze verlichting ook bij close-ups schaduwloos filmt.