Actie van de week Lees meer
Laatste bestelling: 2 minuten geleden

Falcon Eyes LED Lamp Dimbaar LP-DB3005CTR op 230V

Falcon Eyes LED Lamp Dimbaar LP-DB3005CTR op 230V
Alle afbeeldingen (2)
Beschrijving

De dimbare Falcon Eyes LED lamp LP-DB3005CTR heeft een lichtopbrengst van 150W. De kleurtemperatuur van de lamp is traploos instelbaar tussen warm licht (3000 Kelvin) en helder wit licht (7000 Kelvin). De instelling van de kleurtemperatuur wordt op de achterkant van de lamp weergegeven, op het digitale LCD display. Met de los bij te bestellen afstandsbediening RC-3L kunt u 1 of meerdere lampen apart van elkaar op afstand instellen. LED lampen zijn uitermate geschikt voor kleine ruimtes, omdat de lampen vrijwel geen warmte afgeven. Deze LED lamp is voorzien van 300 traploos instelbare LED lampjes, maakt vrijwel geen geluid en het licht is vrij van flikkering. De LP-DB3005CTR lamp wordt geleverd inclusief kleppenset en diffuusfilter. Dankzij de kantelbare beugel kan de LED lamp naar voren en naar achteren gekanteld worden.

De lamp werkt op 230V netstroom. Daarnaast heeft deze professionele LED lamp ook een aansluiting voor een V-Mount / Sony Camcorder Accu (14,8V). Hierdoor is de lamp ook bruikbaar op locatie.

Levering:

  • LED lamp LP-DB3005CTR
  • Kleppenset
  • Diffuusfilter
  • U-Bracket
  • Voedingskabel + transformator
Terug naar boven
Technische specificaties
Kleurtemperatuur
De kleurtemperatuur van een lichtbron voor wit licht is gedefinieerd als de temperatuur van een hypothetisch zwart lichaam waarvan het uitgestraalde licht dezelfde kleurindruk geeft als de lichtbron. De kleurtemperatuur wordt meestal uitgedrukt in kelvin (K).
Kleurtemperatuur:
3000 K - 7000 K
Vermogen lamp
Vermogen van het gegeven apparaat wordt uitgedrukt in watt.
Vermogen lamp:
102 W
Voeding verlichting
Verlichting maakt gebruikt van lichtnetvoeding, accu of beiden. Ook is de voeding via batterijen vaak mogelijk
Voeding verlichting:
Lichtnet
Reviews (0)
Schrijf een artikelbeoordeling
Rating:  Slecht Goed
Voer onderstaande code in: Send review