Actie van de week Lees meer
Laatste bestelling: 12 minuten geleden

Bresser BR-D3000SL COB LED Daglicht

Bresser BR-D3000SL COB LED Daglicht
Alle afbeeldingen (16)
  • Op voorraad
  • Artikelnr: F004243
  • Merk: Bresser
Beschrijving

Bresser BR-D3000SL COB LED Daglicht
De BR-D3000SL is een 300 watt COB (Chip On Board) Bi-Color LED-lamp met een nauwkeurige kleurechtheid van CRI >95. De totale lichtopbrengst is 27.000 lumen met een kleurtemperatuur van 5600K. De bouw van de BR-D3000SL is robuust en voor professioneel gebruik ontworpen. Dankzij het koelsysteem met ventilatoren blijft de lamp koel bij langdurig gebruik, zonder dat dit zorgt voor geluidsoverlast. De AC-adapter is ook voorzien van een aparte ventilator om de nodige warmte af te voeren. De ventilator in de lamp zelf is bijna geluidloos, de ventilator in de AC-adapter is meer hoorbaar maar kan op afstand worden gehouden door de kabellengte van 3,7 meter. Hierdoor is deze set niet hoorbaar tijdens video-opnames. Voor het gebruiksgemak is de lamp uitgerust met een U-mount fixatiebeugel, welke op alle lampstatieven met een standaard spigotadapter bevestigd kan worden. Deze sterke constructie biedt een nauwkeurige afstelmogelijkheid. Ook wordt een reflector meegeleverd en is de lamp voorzien van een S-bajonet aansluiting (gelijk aan Bowens) waardoor je veel verschillende lichtvormers kunt gebruiken.

De lamp is op afstand te bedienen dankzij de 2.4Ghz connectie en is ook te combineren met meerdere Bresser LED-lampen (mits deze ook een wireless connectie bieden). Wil je nog een stapje verder gaan? Dat kan! Door te werken met de DMX-aansluiting kun je deze LED-lamp verbinden met een RJ11-compatible verlichtingspaneel (met optionele aansluitkabels) waardoor je nog meer mogelijkheden krijgt. De set is ideaal voor gebruik in de studio maar ook op locatie dankzij de V-Lock accu aansluiting. De BR-D3000SL wordt geleverd als gehele set in een handige draagtas, zodat je altijd alles bij de hand hebt en direct aan de slag kan.

Specificaties
- Lichtopbrengst 27.000 lumen (instelbaar van 10% tot 100%)
- 300 watt
- Chip On Board (COB) LED
- Kleurentemperatuur 5600K
- Voeding via DC36V 8.9A of V-Lock accu
- CRI-waarde van >95
- 2.4G wireless remote control (afstand >50m)
- DMX-aansluiting voor bediening via lichtbedieningspanel
- Gewicht 2,2kg
- Afmeting 12x42cm

Toelichting LED
Bij veel leveranciers wordt er van de standaard waarde uitgegaan dat 1 watt vermogensverbruik van een LED-lamp kan worden vergeleken met 5 watt van een fluorescentielamp en met 25 watt van een halogeenlamp. Dit is zeer relatief en het hangt behoorlijk af van de kwaliteit en type LED- technologie. Ook de lichtspreiding van een halogeenlamp is anders dan bij LED, en het blijkt bij nametingen dat deze standaard waarden meestal te hoog gegrepen zijn. Wij houden het daarom liever iets aan de voorzichtige kant om teleurstellingen te voorkomen. Bij de Bresser LED-lampen is 1W LED ongeveer 16W halogeen. Dus een LED-lamp van 25 watt is vergelijkbaar met een 400 watt halogeenlamp (gemeten op een afstand van 1 meter). Een groot voordeel van LED-lampen zijn dat ze niet warm worden en daardoor zonder enig risico langdurig gebruikt kunnen worden. De gemiddelde levensduur van een LED-lamp is ongeveer 50.000 branduren.

In de verpakking
- LED-lamp
- U-mount met lampstatiefadapter
- Controller
- Adapter
- Afstandsbediening
- Draagtas

Bresser
Bresser is een grote speler in de ontwikkeling van hoogwaardige LED-lampen voor video- en fotostudiomateriaal. Doorlopend worden nieuwe ontwikkelingen in hun modellen toegepast. De Bresser LED-lampen hebben een grote en egale lichtopbrengst over het gehele bereik, dit komt door het gebruik van hoogwaardige halfgeleide materialen.

Terug naar boven
Productvideo

Terug naar boven
Technische specificaties
Kleurtemperatuur
De kleurtemperatuur van een lichtbron voor wit licht is gedefinieerd als de temperatuur van een hypothetisch zwart lichaam waarvan het uitgestraalde licht dezelfde kleurindruk geeft als de lichtbron. De kleurtemperatuur wordt meestal uitgedrukt in kelvin (K).
Kleurtemperatuur:
5600 K
Lichtstroom
Lichtstroom is een maat voor de totale hoeveelheid licht in een lichtbundel. Lichtstroom wordt gemeten in lumen (lm). Ook kunt u de lichtopbrengst bepalen door deze uit te drukken in lumen per watt.
Lichtstroom:
26.000 lm
Vermogen lamp
Vermogen van het gegeven apparaat wordt uitgedrukt in watt.
Vermogen lamp:
300 W
Voeding verlichting
Verlichting maakt gebruikt van lichtnetvoeding, accu of beiden. Ook is de voeding via batterijen vaak mogelijk
Voeding verlichting:
Lichtnet, Accu
Reviews (0)
Schrijf een artikelbeoordeling
Rating:  Slecht Goed
Voer onderstaande code in: Send review